Tu carrito esta vacío.

Suscríbete a nuestro boletín de noticias y te informaremos de los conciertos y eventos de Four Seasons!

click para suscribirse

LIANNALLULL

¿Cuando tocan?: Sábado, 9 de Diciembre de 2017 - 19:00

 
/* PRIMER GRUPO */

Info LIANNALLULL

 
/* SEGUNDO GRUPO */ /* TERCER GRUPO */

Liannallull va néixer el 2008 i és el projecte musical d´en Jordi Espinach, que des de l’inici s’ha fet acompanyar per diversos músics amb els que ha enregistrat cinc elepés: Cap de Trons, Cap de Pardals, Els Radicals, Menesteroses, L´Amor que Donis i un EP: Les Putes Catalanes. Liannallull es mouen per les pantanoses aigües on el Bob Dylan de “Blonde on Blonde”, col·lisiona amb la Velvet Underground de “Loaded” i s’impregna de l’acidesa d’un jove Pau Riba. Rock’n’roll directe, folk de batalla, actitud punk i poemes quotidians sorgits d´una ment inquieta. Al llarg d’aquests anys ha anat alternant el so acústic més despullat amb l’electricitat més sorollosa. Influenciat tant per la cançó d’autor com per sons més noise i psicodèlics, Liannallull podria definir-se com un equilibri entre l’ofici de cantautor i la cerca de nous llenguatges dins del rock.

El 2016, Liannallull va presentar el seu cinquè disc, L’Amor Que Doni tot i que ja estan preparant temes nous que presentaran al Four Seasons. Actualment, el grup el formen en Jordi Espinach, veu i guitarra, en Nico Flors, baix, la Noe González, teclats, i en Dani Perarnau, bateria.
L’Amor Que Donis suposa un pas endavant en la sonoritat del grup, amb instruments que no havien fet servir fins ara, com els òrgans i teclats que augmenten la paleta de colors musicals del seu repertori, des dels més suaus fins als més afilats, com la serra d’un ganivet. L’Amor Que Donis és un viatge per molts paisatges sonors i estats emocionals. En definitiva, un disc que a cada escolta guanya pes i profunditat.Four Seasons Sixties Club. Calle de Castelldefels 14, Castellón de la Plana. info@fourseasonsclub.es